MALZEMELER
1 bağ turpotu
Zeytinyağı
Tuz, pulbiber
1/2 adet Limon
Tencereye 2 litre su koyup kaynatalım ve tuz ekleyelim. Ayıklayıp temizlediğimiz turp otlarını kaynayan tuzlu suya atıp 5 dakika kadar haşlayalım.
Haşlanan turp otlarını süzgece alıp süzdürelim ve ılımaya bırakalım.
Servis edeceğimiz tabağa alıp üzerine ayrı bir kasede karıştırdığımız limon, tuz, pul biber ve zeytin yağını bir kaşık yardımı ile eşit bir şekilde yayalım.
1 bağ turpotu
Zeytinyağı
Tuz, pulbiber
1/2 adet Limon
Tencereye 2 litre su koyup kaynatalım ve tuz ekleyelim. Ayıklayıp temizlediğimiz turp otlarını kaynayan tuzlu suya atıp 5 dakika kadar haşlayalım.
Haşlanan turp otlarını süzgece alıp süzdürelim ve ılımaya bırakalım.
Servis edeceğimiz tabağa alıp üzerine ayrı bir kasede karıştırdığımız limon, tuz, pul biber ve zeytin yağını bir kaşık yardımı ile eşit bir şekilde yayalım.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder