22 Haziran 2012 Cuma

İnternetten Yemek Siparişinin Yeni Adresi

Yemek Siparişi Sepet ile Taşınmaz...:)
İnsanın en zevk aldığı ve üzerinde en çok düşündüğü şeylerin başında gelir yemek!
Fakat ne yesem diye düşünmeler,karar verememeler, bazen de mutfağa girmek istemeyişler, bu şahane şölene gölge düşürebilirdi eskiden. Eskiden diyorum,çünkü artık http://www.istelezzet.com/ var.
Öncelikle internet reklamları çok eğlenceli...

Bu sitede hayal bile edemeyeceğin kadar bol çeşit bulunuyor. Sınır tanımayan hizmet anlayışıyla 7/24, bir tık kadar yakınında olması her an canının çektiğine ulaşabilme garantisi, sektörde bir adım daha ön plana çıkma sebeplerinden bana göre.

Yöresel yemeklerden tut da, Uzakdoğu mutfağına kadar her şey senin hizmetinde. Bu kadar farklı lezzete bir tıkla ulaşmanın mutluluğu ise paha biçilemiyor. İstelezzet.com, sadece geniş seçenek yelpazesiyle değil, sunduğu ayrıcalıklarla da herkesin gözdesi olacağa benziyor.

Örneğin, istelezzet.com diğer yemek sitelerinden farklı olarak , her siparişten “puan kazanma”, biriken puanlarla da “ücretsiz yemek” sipariş etme fırsatı sunuyor.

Onca seçeneğe rağmen hala kararsızım diyorsan, sana en yakın lokasyondaki restoranları önererek, belki de kimsenin yapamayacağı bir güzelliği de seçenekleri arasında bulunduruyor.

İstelezzet.com standartları yükseltmek adına, işletmeler üzerinde sürekli bir kontrol sağlayarak,müşteri menuniyetini garantiye almayı da başarıyor.

Tüm bu kolaylıkların ve güzelliklerin ardından sana da ‘’İşte lezzet budur’’ demek kalıyor.

Bir bumads advertorial içeriğidir.


Hiç yorum yok: